Nagels knippen 
Wil je de nagels laten knippen van je konijn of cavia, dan vraag ik daarvoor € 5,- per dier.
Kom je bij ons nagels laten knippen en koop je tegelijkertijd voor € 15,- aan gedroogde groente, fruit of kruiden dan is het nagels knippen gratis.
Nagels laten knippen bij je thuis kost altijd € 5,- per konijn en € 7,50 voorrijkosten (straal van 15 km rond Swolgen). Het nagels knippen aan huis is een uitzondering en alleen op afspraak. 
Vachtverzorging Teddy Dwerg
Mocht je eens in de zoveel tijd het kammen eens extra goed willen laten doen door mij, de haartjes bij ogen en neus weg laten knippen en de nagels van het konijntje laten knippen, dan vraag ik hier € 20,- voor. Wil je hierbij ook dat ik de haartjes op zijn buikje kort knip, het kontje en de pootjes netjes knip, dan kost dit € 10,- extra.
Het is ook mogelijk om de vacht van je Teddy Dwerg konijntje helemaal te laten knippen, sommige mensen vinden het namelijk fijner dan de Teddy Dwergjes kort van vacht zijn. Voor het volledig knippen van je Teddy Dwerg konijntje, tellen we een tarief van €50,- (uiteraard zit hier de nagels knippen bij inbegrepen)
Heb je het zo ver laten komen dat de vacht van je Teddy Dwerg konijntje helemaal in de klit zit en op plekken vervilt is en hij geschoren moet worden dan moet ik je voortaan helaas doorsturen naar een (konijnen) trimsalon.
Vraag ik je, of spreken we samen af dat je konijntje hier enkele uurtjes blijft en je hem na het trimmen komt ophalen dan dient het bedrag vooraf betaald te worden.  Het bedrag dient contant te worden voldaan.
Kom ik na afspraak tussen ons samen aan huis trimmen, dan vraag ik € 7,50 voorrijkosten (straal van 15 km rond Swolgen).
Translate »