Pension
Ga je een weekend weg, een week of een paar weken op vakantie, je aangeschafte konijn(en) kunnen hier komen logeren. 
Bij het logeren dien je hun eigen brokken mee te nemen wat ze gewend zijn. Konijnen zijn namelijk erg vatbaar voor darmproblemen als ze zomaar veranderen van voer.
Ook is het voor het konijn het fijnst als je zijn eigen eetbak, drinkflesje, wc en eventueel mandje of speelgoed meeneemt. Hij zal dan doordat hij deze spullen van thuis gewend is, zich ook eerder bij ons op zijn gemak voelen.
Het konijn wat komt logeren dient ingeënt te zijn tegen myxomatose, rdh 1 en rdh 2.
pension
De entingen dienen tenminste 14 dagen voor het verblijf in ons Pension bij de dierenarts toegediend te zijn! 
Vergeet alstublieft niet zijn paspoort bij het brengen! Anders zal ik hem moeten weigeren helaas. Ook zal het paspoort tijdens het verblijf hier in bewaring blijven.
Het konijntje of de cavia krijgt hier elke week een schoon hok en in de zomer zelfs 2 × per week.
Hij krijgt elke dag volop hooi en elke dag 3 soorten groenten, gedroogde groenten, fruit en kruiden. Je hoeft dit dus niet mee te nemen. Alleen de brokken die hij eet.
Ook mag het konijn elke dag zijn beentjes strekken in een ren!
De Teddy Dwergjes of andere langharige rassen zullen 1 × per week worden gekamd.
Vanaf 1 juni 2024 * vraag ik een tarief van € 12,50 per dag, per konijn die alleen zit (breng- en haal dag worden ook meegeteld!)
En er is een eenmalig starttarief van € 10,- 
Komen er 2 konijnen samen logeren en kunnen ze samen in 1 hok, dan vraag ik € 15,- per dag (breng- en haal dag worden ook meegeteld!)
En er is een eenmalig starttarief van € 10,-.
(* Mensen die al een pensionovereenkomst hebben ontvangen van mij voor de zomervakantie van 2024 betalen nog het voorheen afgesproken bedrag wat in de overeenkomst staat)
Je betaalt het pension vooraf! We vragen een aanbetaling voor het reserveren over te maken. En de rest van het logiesbedrag breng je contant mee bij het brengen van je konijnen in ons Pension.
Voorwaarden:
 • Bij elke reservering tel ik een start tarief van € 10,00 per verblijf.
  Bijvoorbeeld: blijft 1 konijn 3 dagen dan kost dit € 10,- + 3 × € 12,50 =  € 47,50
  Blijft 1 konijn 14 dagen dan kost dit  € 10,00 + 14 x € 12,50 =  € 185,-
  Blijven 2 konijnen 14 dagen dan kost dit € 10,- + 14 × € 15,- = € 220,-
 • Alle prijzen zijn exclusief eventuele dierenartskosten
  Ondanks de beste verzorging is het helaas altijd mogelijk dat een dier ziek wordt in het pension. Ik heb inmiddels ruime kennis en ervaring met zieke konijnen en cavia’s waardoor ik in de meeste gevallen zelf al veel kan doen. Mocht het wel nodig zijn om naar de dierenarts te gaan dan wordt dat natuurlijk gedaan.
  Dierenarts bezoeken vinden plaats na telefonisch overleg met de eigenaar als deze bereikbaar is. Als de eigenaar en eventuele contact personen niet telefonisch bereikbaar zijn dan zal ik in overleg met een dierenarts doen wat haar het beste lijkt.
 • Wees op tijd met het aanvragen van het logeren in drukke tijden, zoals de carnavalsvakantie, meivakantie en de zomervakantie, omdat we, maar enkele plekjes beschikbaar hebben. Als je wilt reserveren voor buiten de zomervakantie vraag ik een aanbetaling van € 25,- over te maken. Wil je reserveren voor de zomervakantie dan is de aanbetaling € 50,-.
 • De plaats voor je dier(en) is definitief gereserveerd als deze betaling is voldaan. Zonder betaling loopt je het risico dat er geen plaats meer is voor je (dier)en. Zeg je op welke manier dan ook af voor het pension dan wordt de aanbetaling niet terugbetaald.
 • Als er een Teddy Dwerg of Teddy Widder hier komt logeren ga ik er van uit dat je zijn vacht verzorging goed bijgehouden hebt. Is dit niet het geval dan krijgt hij een hele goede kam /ontklit beurt om zijn klitten en dode haren te verwijderen en knip ik de haren rond z’n oogjes weg en knip ik de nagels (hiervoor tel ik dan wel een tarief van € 15,- extra). Je kunt je Teddy ook tijdens het verblijf in ons pension helemaal laten knippen, dit kost € 35,-. Voor meer informatie over de trimmogelijkheden klik dan hier op: Informatie, je vindt de informatie dan onder het kopje vachtverzorging. 
Voortaan zal ik gebruik maken van een pensionovereenkomst die dient getekend te worden als je je dier(en) brengt.
Wil je van ons pension gebruik maken stuur ons dan een berichtje op www.facebook.com/sweetteddyfriends of mail naar www.info@sweetteddyfriends
pension
Translate »